Mijn boeken

Beachclub Esperanza serie

Flessenpost
Briefpost
Luchtpost

Na een mislukte relatie trekt Chloë tijdelijk in bij beste vriendin Babs. Nu ze weer alleen is, voelt ze het gemis van haar overleden ouders en broertje des te meer. Ook het feit dat de gezondheid van haar oma zo achteruitgaat, baart haar zorgen. Als ze op het strand van Hoek van Holland een fles in de zee gooit met een wens voor haar oma, ziet ze dat er bij Beachclub Esperanza personeel wordt gezocht. Chloë aarzelt geen moment en solliciteert. Nogal rücksichtslos, maar misschien wel haar beste zet in tijden.


Verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. 

Na haar werk in de beachclub vindt Kaat een USB-stick op een tafeltje. De eigenaar ervan oogde erg van streek. Thuisgekomen leest ze op de stick een slecht liefdesgedicht voor ene Liv. Ze besluit haar schrijfkunst in te zetten om zijn relatie te redden en krijgt steeds meer plezier in het regisseren van Olivers liefdesleven. Met succes, althans zo lijkt het – want voor wie doet ze dit eigenlijk?


Verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. 

Als ze kort achter elkaar haar baan, appartement én relatie kwijtraakt, besluit Babs haar vader te helpen bij het opknappen van een vervallen hotel in de buurt van Beachclub Esperanza. Een win-winsituatie, want zo is ze in de buurt van haar beste vriendin én kan ze het respect van haar vader verdienen. Ze krijgt hierbij hulp van rokkenjager Benjamin, de eigenaar van een strandtent, die zich graag met het hotel bemoeit. Al snel begint ze voor hem te vallen, maar kan ze hem wel vertrouwen?


Verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. 

Reacties

“Niet te geloven dat dit haar debuut is, want Chantal weet je te raken tot in je ziel. Dit verhaal is er boenk op, want het heeft alles! Ik heb meegeleefd met Chloë, het hoofdpersonage, ik heb gelachen én gehuild. Dat een verhaal zo meeslepend kan zijn, heeft Chantal Claasen hier bewezen.”

Books and Dreamz op Hebban.nl

Reacties

“Chantal je hebt je zelf echt overtroffen na het prachtige boek “Flessenpost”. En ik zie net dat er nog een boek aankomt nou die ga ik zeker ook weer lezen ik ben echt fan van je boeken.”

Tonia van der Meer op Kobo.com

Reacties

“Het leest zeer vlot, zelfs verslavend, het zuigt je mee en dompelt je volledig onder in het leven van Babs en Benjamin. De woordspelingen en schrijf creativiteit zorgen voor het extraatje om een echte bestseller te zijn.”


Samenwerking met andere auteurs

De wensenwinkel
Huisgenoten

Roman geschreven als auteursduo samen met Saskia M.N. Oudshoorn. 


In ‘De wensenwinkel’ beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man… Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?


Een feelgood over romantiek, vriendschap en blind vertrouwen.


Verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. 

Emma Zomer is niet één, maar vijf schrijvers, die op geheel eigen wijze en door intensieve samenwerking dit concept gestalte hebben gegeven. De personages in de Huisgenotenserie van uitgeverij Zomer & Keuning zijn elk geschreven door een andere auteur.’ Janne is geschreven door Anne West, Charlot door Chantal Claassen, Eva door Evelien de Raaff. Esmée door Renée Olsthoorn en Lydia tenslotte door Saskia M.N. Oudshoorn. De vijf vrouwen bewonen samen een studentenhuis. Vier van hen studeren niet meer, ze hebben uiteenlopende banen. De vijfde, Eva, is de eeuwige studente. Samen delen zij lief en leed, ze steunen elkaar door dik en dun en beleven ook nog eens veel lol.


Verkrijgbaar als gebundeld e-book en audioboek.

Reacties

"De sfeer, warmte en liefde spatten van de pagina’s en de spanning tussen de personages is voelbaar! Als er een overtreffende trap is van genieten dan is het wel dit boek!"


"Lezen dit boek! Het laat niemand onberoerd en je bent verzekerd van een aantal heerlijke uurtjes vertoeven in kerstsferen en natuurlijk ontbreekt het zwijmelen niet. Echt een dikke aanrader!"

Reacties

"De serie voelde vertrouwd, zoals een aflevering van Friends of How I met your mother".

Novelles en korte verhalen

Spion op stiletto's
Hartverwarming

Als Bibi door haar baas naar Milaan wordt gestuurd om te spioneren bij een concurrerende vestiging, doet ze zich voor als journalist om binnen te komen. Eerst vindt ze de eigenaar van het bedrijf maar een kwal, maar naarmate ze hem steeds leuker begint te vinden, wordt het eigenlijk nóg lastiger. Hoe kan ze haar ware identiteit onthullen zonder hem boos te maken? Als haar de keus op een rottige manier uit handen wordt genomen, denkt Bibi dat ze alles kwijt is. Ze is een spion van niks en nu staat ze met lege handen. Of toch niet?

Verkrijgbaar als e-book.

Vanwege een time-out in Caro’s relatie, verblijft ze tijdelijk in het gesloten Beachclub Esperanza. Wanneer de centrale verwarming uitvalt door een barre sneeuwstorm, ontmoet ze de leuke verwarmingsmonteur David. Caro weet echter niet zo goed wat ze met hem aan moet. Zij regelt en plant graag alles, terwijl David van het moment wil genieten. Na veel overtuiging is ze overgehaald om met hem op date gaan naar de schaatsbaan. Slaat de vonk over en durft Caro in het diepe te springen voor David en haar huidige relatie achter zich te laten?

Verkrijgbaar als e-book.

Reacties

"Alles wat je zoekt in een feelgood vind je terug in dit ebook. Humor, liefde, jaloezie, vriendschap, en een knappe mysterieuze Italiaan".

Reacties

"Het verhaal is vlot en krachtig geschreven en vol emoties, zoals je van Chantal Claassen kan verwachten. Het kortverhaal heeft een goede en leuke verhaallijn. Ook in een kortverhaal weet Chantal vele emoties op te roepen en een lach en een traan ontbreken niet."

Direct lezen

Kort verhaal: Waterschade